Welcome

Kita minangka panyedhiya utama solusi perlindungan sing aman, ramah lingkungan, panen lan panen panen kanggo pasar pertanian lan konsumen global.

Oro Agri International Ltd (kanthi merek ORO AGRI) nggawe lan ngasilake produk paten kanggo aplikasi pertanian, omah lan industri ing saindenging jagad. Kita duwe spesialisasi ing produk sing aman kanggo pangguna lan lingkungan lan bakal menehi solusi efektif, nanging residu-gratis kanggo klien.

Powered Ilmu
Miturut Nature®

News Latest

Terusake warta paling anyar babagan perusahaan lan produk sing aman kanggo pangguna lan lingkungan lan menehi solusi gratis ampas kanggo klien.

Products kita

Kita duwe spesialisasi ing produk sing aman kanggo pangguna lan lingkungan lan bakal menehi solusi gratis ampas kanggo klien. Kategori produk kalebu adjuvantsobat omokondisioner lemah or feed foliar.

Sastra

Teknisi lapangan kita nganakake studi efikasi lapangan karo petani lokal lan ngewangi distributor karo sesi pelatihan kanggo ndhidhik komunitas pertanian babagan panggunaan AGO ORO  sawetara produk.

Mitra Kerja ORO AGRI

 

Kolaborasi strategis sing penting penting supaya kita bisa ngembangake solusi sing ditawakake kanggo petani ing saindenging jagad. Mitra kerja nyedhiyakake macem-macem layanan sing mbantu kita terus nggawa solusi inovatif menyang pasar. Layanan kasebut kalebu sertifikasi, pelatihan, riset, lan media. Kita uga duwe mitra kerja sing melu pengembangan deso lan komunitas, sing nggawe ilmu lan ilmu bisa diakses kabeh. Kita terus-terusan ngembangake jaringan kolaborasi lan nampani sapa wae sing nulungi kita supaya produk bisa digunakake kanthi bener lan efisien dening para petani, nglindhungi panen lan lingkungan.

Oro Agri Eropa

Prakawis perusahaan

Panyedhiya utama solusi perlindungan sing aman, ramah lingkungan, kanggo panen panen lan panen pametu kanggo pasar pertanian lan konsumen global.

Oro Agri International Ltd (kanthi merek ORO AGRI) nggawe lan ngasilake produk paten kanggo aplikasi pertanian, omah lan industri ing saindenging jagad. Kita duwe spesialisasi ing produk sing aman kanggo pangguna lan lingkungan lan bakal menehi solusi gratis ampas kanggo klien.

Banjur

Oro Agri Eropa

Napa Pilih kita

Teknisi lapangan kita nganakake studi efikasi lapangan karo petani lokal lan ngewangi distributor karo sesi pelatihan kanggo ndhidhik komunitas pertanian babagan panggunaan AGO ORO  sawetara produk.

Oro Agri Eropa

Loro-lorone, akses pasar lan kisaran produk wis berkembang lan saiki ana ing wolung puluh pitu negara ing saindenging jagad.

Oro Agri Eropa

ORO AGRI Group pabrik ing papat benua beda karo pabrik-pabrik ing AS, Brasil, Afrika Selatan lan saiki Portugal.

Oro Agri Eropa

ORO AGRI Group duwe sawetara teknologi paten. Penelitian terus fokus kanggo nemokake aplikasi anyar kanggo teknologi.

Banjur

Distribusi Global

Pilih distribusi ing luwih saka 85 negara sacara global. Luwih saka 2,000+ dealer utawa pengecer sing adol produk ORO AGRI kanthi global. 180 karyawan sing dununge ing luwih saka 23 negara.

Teknologi Paten

R&D lan tim dhukungan layanan Teknis adhedhasar ing Afrika Selatan, Brasil, Amerika Serikat lan Eropa. Laboratorium formulasi lan pangembangan ing Portugal, Brasil, Afrika Selatan, lan Amerika Serikat.

Inovasi Riset

Kita ngembangake lan ngasilake produk sing dipatenake, lan duwe spesialisasi ing produk sing aman kanggo pangguna lan lingkungan lan nyediakake solusi gratis, nanging residu gratis kanggo para klien.

Ilmu sing Didhukung dening Alam®

 

Panyedhiya utama solusi perlindungan sing aman, ramah lingkungan, kanggo panen panen lan panen pametu kanggo pasar pertanian lan konsumen global.