Добредојдовте

Ние сме врвни даватели на безбедни, еколошки решенија за заштита на земјоделските култури и решенија за подобрување на приносот на глобалните земјоделски и потрошувачки пазари.

Оро Агри Интернешнл ДОО (под наш бренд ОРО АГРИ) развива и произведува патентирани производи за земјоделски, домашни и индустриски апликации ширум светот. Ние сме специјализирани за производи што се безбедни за корисникот и околината и ќе им овозможат на нашите клиенти ефикасно, но без остатоци решение.

Наука напојувана
Од природата®

Најнови вести

Бидете во тек со најновите новости за нашата компанија и производи што се безбедни за корисникот и околината и обезбедете ефикасно, но сепак бесплатно решение за остатоци на нашите клиенти.

Нашите производи

Ние сме специјализирани за производи што се безбедни за корисникот и околината и ќе им овозможат на нашите клиенти ефикасно, но без остатоци решение. Категориите на производи вклучуваат адјувантипестицидиклиматизери за почва or листовиден извор.

Литература

Нашите теренски техничари спроведуваат студии за ефикасност на терен со локални лозари и им помагаат на дистрибутерите со сесии за обука за да ја едуцираат земјоделската заедница во врска со употребата на ОРО АГРИ  палета на производи.

Работни партнери на ОРО АГРИ

 

Ангажирањето стратешки соработки е клучно за да ни овозможиме да ги прошириме решенијата што им ги нудиме на лозарите ширум светот. Нашите работни партнери обезбедуваат широк спектар на услуги кои ни помагаат постојано да носиме иновативни решенија на пазарот. Овие услуги вклучуваат сертификација, обука, истражување и медиуми. Имаме и работни партнери ангажирани во рурален развој и развој на заедницата, кои работат на тоа да ги направат знаењето и науката достапни за сите. Ние постојано ја прошируваме нашата мрежа на соработки и го поздравуваме секој што ќе ни помогне да обезбедиме правилно и ефикасно користење на нашите производи од страна на земјоделците, заштитувајќи ги нивните посеви и животната средина.

Оро Агри Европа

За компанијата

Најдобар обезбедувач на безбедни, еколошки решенија за заштита на земјоделските култури и решенија за подобрување на приносот на глобалните земјоделски и потрошувачки пазари.

Оро Агри Интернешнл ДОО (под наш бренд ОРО АГРИ) развива и произведува патентирани производи за земјоделски, домашни и индустриски апликации ширум светот. Ние сме специјализирани за производи што се безбедни за корисникот и околината и ќе им овозможат на нашите клиенти ефикасно, но без остатоци решение.

Продолжете

Оро Агри Европа

Зошто да не изберете

Нашите теренски техничари спроведуваат студии за ефикасност на терен со локални лозари и им помагаат на дистрибутерите со сесии за обука за да ја едуцираат земјоделската заедница во врска со употребата на ОРО АГРИ  палета на производи.

Оро Агри Европа

И двете, нашиот пристап до пазарот и палетата производи се проширија и сега се присутни во осумдесет и седум земји ширум светот.

Оро Агри Европа

Групацијата ОРО АГРИ произведува на четири различни континенти со фабрики во САД, Бразил, Јужна Африка и сега Португалија.

Оро Агри Европа

Групацијата ОРО АГРИ има неколку патентирани технологии. Нашето истражување е постојано насочено кон наоѓање нови апликации за нашата технологија.

Продолжете

Глобална дистрибуција

Изберете дистрибуција во повеќе од 85 земји на глобално ниво. Повеќе од 2,000+ дилери или трговци на мало кои продаваат производи на ОРО АГРИ на глобално ниво. 180 вработени лоцирани во повеќе од 23 земји.

Патентирана технологија

Тимови за поддршка на истражување и развој и техничка услуга со седиште во Јужна Африка, Бразил, САД и Европа. Лаборатории за формулација и развој во Португалија, Бразил, Јужна Африка и САД.

Иновации во истражувањето

Ние развиваме и произведуваме патентирани производи и специјализиравме производи што се безбедни за корисникот и околината и обезбедуваат ефикасно, но без остатоци решение за нашите клиенти.

Наука напојувана од природата®

 

Најдобар обезбедувач на безбедни, еколошки решенија за заштита на земјоделските култури и решенија за подобрување на приносот на глобалните земјоделски и потрошувачки пазари.