I mirëpritur

Ne jemi një ofrues kryesor i zgjidhjeve të sigurta, miqësore me mjedisin, për mbrojtjen e të korrave dhe përmirësimin e rendimentit në tregjet globale të bujqësisë dhe të konsumit.

Oro Agri International Ltd (nën markën tonë ORO AGRI) zhvillon dhe prodhon produkte të patentuara për bujqësi, shtëpi dhe aplikime industriale në të gjithë botën. Ne jemi te specializuar në produkte që janë të sigurt për përdoruesit dhe mjedisin dhe që do të ofrojnë një zgjidhje efektive, por pa mbetje për klientët tanë.

Mundësuar nga Shkenca
Nga Natyra

Lajmet e fundit

Vazhdoni me të rejat më të fundit në lidhje me kompaninë dhe produktet tona që janë të sigurta për përdoruesit dhe mjedisin dhe siguroni një zgjidhje efektive, por pa mbetje për klientët tanë.

Produktet tona

Ne jemi te specializuar në produkte që janë të sigurt për përdoruesit dhe mjedisin dhe që do të ofrojnë një zgjidhje efektive, por pa mbetje për klientët tanë. Kategoritë e produkteve përfshijnë ndihmësepesticidevekondicionerët e tokës or prurjet me gjethe.

Letërsi

Teknikët tanë të fushës kryejnë studime të efikasitetit në terren me prodhuesit vendorë dhe ndihmojnë distributorët në seanca trajnimi për të edukuar komunitetin bujqësor në lidhje me përdorimin e ORO AGRI  gamën e produkteve.

Partnerët e punës ORO AGRI

 

Angazhimi i bashkëpunimeve strategjike është thelbësor për të na mundësuar që të zgjerojmë zgjidhjet që u ofrojmë prodhuesve në të gjithë botën. Partnerët tanë të punës ofrojnë një larmi të gjerë shërbimesh që na ndihmojnë të sjellim vazhdimisht zgjidhje inovative në treg. Këto shërbime përfshijnë çertifikim, trajnim, hulumtim dhe media. Ne gjithashtu kemi partnerë të punës të angazhuar në zhvillimin rural dhe të komunitetit, të cilët punojnë për ta bërë njohurinë dhe shkencën të arritshme për të gjithë. Ne jemi vazhdimisht duke zgjeruar rrjetin tonë të bashkëpunimeve dhe mirëpresim këdo që na ndihmon të sigurojmë që produktet tona të përdoren në mënyrë korrekte dhe efikase nga fermerët, duke mbrojtur të korrat e tyre dhe mjedisin.

Oro Agri Evropë

Rreth kompanisë

Një ofrues kryesor i zgjidhjeve të sigurta, miqësore ndaj mjedisit, për mbrojtjen e bimëve dhe përmirësimin e rendimentit në tregjet globale bujqësore dhe të konsumit.

Oro Agri International Ltd (nën markën tonë ORO AGRI) zhvillon dhe prodhon produkte të patentuara për bujqësi, shtëpi dhe aplikime industriale në të gjithë botën. Ne jemi te specializuar në produkte që janë të sigurt për përdoruesit dhe mjedisin dhe që do të ofrojnë një zgjidhje efektive, por pa mbetje për klientët tanë.

VAZHDONI

Oro Agri Evropë

Pse të zgjidhni na

Teknikët tanë të fushës kryejnë studime të efikasitetit në terren me prodhuesit vendorë dhe ndihmojnë distributorët në seanca trajnimi për të edukuar komunitetin bujqësor në lidhje me përdorimin e ORO AGRI  gamën e produkteve.

Oro Agri Evropë

Të dy, hyrja në treg dhe diapazoni i produkteve tona janë zgjeruar dhe tani janë të pranishme në tetëdhjetë e shtatë vende të botës.

Oro Agri Evropë

Grupi ORO AGRI prodhon në katër kontinente të ndryshme me fabrika në SHBA, Brazil, Afrikë të Jugut dhe tani në Portugali.

Oro Agri Evropë

Grupi ORO AGRI ka disa teknologji të patentuara. Kërkimi ynë është përqendruar vazhdimisht në gjetjen e aplikacioneve të reja për teknologjinë tonë.

VAZHDONI

Shpërndarja globale

Zgjidhni shpërndarjen në më shumë se 85 vende në të gjithë botën. Më shumë se 2,000+ tregtarë ose shitës me pakicë që shesin produkte ORO AGRI globalisht. 180 punonjës të vendosur në më shumë se 23 vende.

Teknologjia e Patentuar

R&D dhe ekipet mbështetëse të shërbimit teknik me seli në Afrikën e Jugut, Brazil, Shtetet e Bashkuara dhe Evropë. Laboratorët e formulimit dhe zhvillimit në Portugali, Brazil, Afrikën e Jugut dhe Shtetet e Bashkuara.

Inovacioni i Kërkimit

Ne zhvillojmë dhe prodhojmë produkte të patentuara dhe specializohemi në produkte që janë të sigurt për përdoruesit dhe mjedisin dhe ofrojnë një zgjidhje efektive, por pa mbetje për klientët tanë.

Shkencë Powered By Nature®

 

Një ofrues kryesor i zgjidhjeve të sigurta, miqësore ndaj mjedisit, për mbrojtjen e bimëve dhe përmirësimin e rendimentit në tregjet globale bujqësore dhe të konsumit.