wilujeung sumping

Kami panyadia utama aman, ramah lingkungan, panangtayungan panén sareng leyuran pamutahiran ngahasilkeun pasar tatanén sareng konsumén global.

Oro Agri International Ltd (dina mérek kami ORO AGRI) ngembangkeun sareng ngadamel produk anu dipaténkeun pikeun aplikasi tatanén, bumi sareng industri di dunya. Kami ngahususkeun kana produk anu aman pikeun pangguna sareng lingkungan sareng anu bakal masihan épéktasi anu efektif, nanging résidu-gratis pikeun klien kami.

Élmu Powered
Ku Alam®

Bérita paling énggal

Tetep sareng beja anu paling anyar ngeunaan perusahaan sareng produk kami anu aman pikeun pangguna sareng lingkungan sareng nyayogikeun solusi gratis, nanging résidu gratis pikeun klien kami.

Produk urang

Kami ngahususkeun kana produk anu aman pikeun pangguna sareng lingkungan sareng anu bakal nyayogikeun solusi anu réspektif, tapi résidu gratis pikeun klien kami. Kategori produk kalebet adjuvantspéstisidaconditioners taneuh or eupan daun.

Sastra

Teknisi lapangan kami ngajalankeun studi efficacy lapangan sareng petani lokal sareng ngabantosan distributor kalayan sési latihan pikeun ngadidik komunitas tatanén ngeunaan panggunaan ORO AGRI  rentang produk.

Rakan kerja ORO AGRI

 

Ngalaksanakeun kolaborasi strategis penting pisan pikeun ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan solusi anu kami nawiskeun ka pengembang di dunya. Mitra damel kami nyayogikeun rupa-rupa layanan anu ngabantosan kami teras-terasan nyandak solusi inovatif ka pasar. Jasa ieu kalebet sertifikasi, palatihan, panilitian, sareng média. Kami ogé gaduh mitra damel anu kalibet dina pamekaran désa sareng komunitas, anu dianggo pikeun ngajantenkeun élmu sareng élmu tiasa diaksés ku sadayana. Kami teras-terasan ngembangkeun jaringan kolaborasi sareng ngabagéakeun saha waé anu ngabantosan kami pikeun mastikeun produk kami dianggo leres sareng éfisién ku patani, mayungan pepelakan sareng lingkunganana.

Oro Agri Éropa

Ngeunaan parusahaan

Panyadia utama aman, ramah lingkungan, panangtayungan panén sareng leyuran pamutahiran ngahasilkeun pasar tatanén sareng konsumén global.

Oro Agri International Ltd (dina mérek kami ORO AGRI) ngembangkeun sareng ngadamel produk anu dipaténkeun pikeun aplikasi tatanén, bumi sareng industri di dunya. Kami ngahususkeun kana produk anu aman pikeun pangguna sareng lingkungan sareng anu bakal nyayogikeun solusi anu réspektif, tapi résidu gratis pikeun klien kami.

neruskeun

Oro Agri Éropa

Naha Pilih Us

Teknisi lapangan kami ngajalankeun studi efficacy lapangan sareng petani lokal sareng ngabantosan distributor kalayan sési latihan pikeun ngadidik komunitas tatanén ngeunaan panggunaan ORO AGRI  rentang produk.

Oro Agri Éropa

Duanana, aksés pasar sareng kisaran produk kami parantos ngalegaan sareng ayeuna aya di dalapan puluh tujuh nagara di dunya.

Oro Agri Éropa

Grup ORO AGRI ngadamel di opat benua anu béda sareng pabrik di Amérika Serikat, Brazil, Afrika Kidul sareng ayeuna Portugal.

Oro Agri Éropa

ORO AGRI Group ngagaduhan sababaraha téknologi anu dipaténkeun. Panilitian urang teras-terasan fokus kana milarian aplikasi énggal pikeun téknologi urang.

neruskeun

Distribusi global

Pilih distribusi di langkung ti 85 nagara sacara global. Langkung ti 2,000+ dealer atanapi pangecér anu ngajual produk ORO AGRI sacara global. 180 padamel anu aya di langkung ti 23 nagara.

Téhnologi dipaténkeun

Tim pendukung layanan P&P sareng Téknis dumasarkeun di Afrika Kidul, Brazil, Amérika Serikat sareng Éropa. Laboratorium formulasi sareng Pangembangan di Portugal, Brasil, Afrika Kidul, sareng Amérika Serikat.

Inovasi Panilitian

Kami ngembangkeun sareng ngadamel produk anu dipaténkeun, sareng kami ngahususkeun kana produk anu aman pikeun pangguna sareng lingkungan sareng nyayogikeun solusi gratis, résidu résidu pikeun klien kami.

Élmu Powered By Nature®

 

Panyadia utama aman, ramah lingkungan, panangtayungan panén sareng leyuran pamutahiran ngahasilkeun pasar tatanén sareng konsumén global.